Een nieuwe tuinset

Ons tuinproject is vorig voorjaar van start gegaan. Omdat wij ook nog bezig waren met onze verbouwing in huis hebben wij onze tijd moeten verdelen.

Before!

In de herfst van afgelopen jaar is het oude tuinhuis omgetoverd tot een nieuwe veranda. Een fijne plek waar heerlijk het ochtend zonnetje binnen schijnt.

Work in progress!

Dit voorjaar hebben wij de veranda af gemaakt. De oude tegels hebben plaats gemaakt voor Peblles Beach grind en daarna kon het leukste deel gaan starten. De aankleding, inrichting en de tuinmeubels.

After!

De loungeset stond al in onze tuin maar kreeg nu een mooi plek onder de veranda. En toen startte onze zoektocht naar een fijne eettafel en eetstoelen voor buiten.

Als snel kwamen wij bij Van der Garde Tuinmeubelen uit. Van der Garde Tuinmeubelen heeft 3 grote showrooms in Nederland met 3000 m2 aan allerlei gave tuinspullen (de showrooms zitten in Apeldoorn, Opheusden en Duiven). Naast de showrooms heeft Van der Garde Tuinmeubelen ook een mooie webshop.

Onze nieuwe eet/tuinset waar moest die aan voldoen? Wij wilden een stevige tafel, het liefste een houten omdat wij erg van natuurlijke materialen houden. Verder wilden wij graag moderne sfeervolle stoelen, maar het belangrijkste was een goede zit voor de fijne zomeravonden.

Al snel viel ons oog op de 5 deling set Jasmine black/Rome brown. De set bestaat uit 4 keer de Jasmine dining tuinstoel – in de kleur black en de Rome tuintafel in de maat 170 cm x 100 cm – en de kleur natural brown.

Wat maakt deze set nu zo gaaf? De tuinstoelen Jasmine in vlindervorm zijn gemaakt van onderhoudsvriendelijke en weersbestendige materialen inclusief een stevig zitkussen. Het frame is gemaakt van licht gewicht aluminium waardoor de stoelen makkelijk te verplaatsen zijn. Een groot voordeel van aluminium is dat het niet kan verroesten en aluminium heeft weinig onderhoud nodig. Om het aluminium frame is het kunststof vlechtwerkdraad (wicker) gevlochten.

De Rome tuintafel is gemaakt van teakhout. Teakhout is een harde houtsoort, door weersinvloeden zal het hout een grijzige gloed krijgen. Om de tafel vuil- en waterafstotend te maken kun je de teak tafel behandelen met een teak shield.

Waarom shoppen bij Van der Garde Tuinmeubelen! Ze hebben meer dan 75 jaar ervaring, de laagste prijsgarantie, verzending vanaf 50 euro is gratis, levering op afspraak en ze hebben een super groot assortiment aan loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuinbanken, tuintafels, parasols tot beschermhoezen en nog veel meer als bijvoorbeeld buitenkleden, vuurschalen schaduwdoeken en terrasverwarmers. Van der Garde Tuinmeubelen geeft minimaal 2 jaar garantie op tuinmeubelen en soms zelfs wel 10 jaar. Mocht je een vraag over een product hebben of willen proefzitten dan kun je in een van de showrooms terecht. Ook geven ze je bij Van der Garde Tuinmeubelen graag via de telefoon advies als je vragen hebt over hun producten.

Van der Garde Tuinmeubelen verkoopt zowel hun eigen collectie, (bv de tuintafel Rome) als veel andere mooie merken bv Exotan. Waar wij onder onze andere veranda een gave loungeset van hebben die ook bij Van der Garde Tuinmeubelen te koop is.

Wij zijn erg blij met deze heerlijke plekjes in onze tuin. De super fijne tuinmeubelen van Van der Garde Tuinmeubelen hebben ons tuinplaatje compleet gemaakt.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Van der Garde Tuinmeubelen. Wij zijn heel benieuwd hoe jullie het vinden geworden? Fijne dag voor iedereen Nicole

Gepubliceerd door

nieksservies

Ik ben Nicole, 41 jaar oud en woon sinds augustus 2019 in Sprang Capelle samen met Roman en ons dochtertje Billy van 3 jaar oud. Wij hebben een klushuis gekocht met een royale tuin. De komende tijd zullen wij flink bezig zijn met verbouwen in het huis en de tuin. Ik ben een groot interieur liefhebber, dol op mooi servies en planten.

8 gedachten over “Een nieuwe tuinset”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s